Waldorfsalat har sitt navn etter hotellet Waldorf-Astoria i New York, hvor den ble laget første gang i 1896. I Norge brukes Waldorfsalat gjerne som tilbehør til magert kalkunkjøtt. Prøv vår smakfulle variant med Kavli Ekte Majones.

Ingredienser

1 pose Kavli Ekte Majones
1,5 dl Q Kremfløte
1/2 stk sitron
litt pepper
3 stk epler
4 stilker stangselleri
1 boks ananas i ringer
150 g grønne, stenfrie druer
1,5 dl valnøtter

Rør sammen:

1 pose Kavli Ekte Majones

1,5 dl Q Kremfløte

1/2 sitron - saften

Pepper -  svart, nykvernet

Tilsett:

3 epler - røde, i terninger

4 stilker stangselleri i tynne skiver

1 boks ananas - i terninger

150 g grønne druer uten sten - delt i to

1,5 dl valnøtter - grovhakket

Holder til ca. 6 personer. Avkjøles gjerne i kjøleskap noen timer før servering.