Waldorfsalaten har sitt navn etter hotellet Waldorf-Astoria i New York, hvor den så dagens lys i 1896. I Norge brukes den friske salaten med frukt og valnøtter ofte som tilbehør til kalkun og kylling, eller på det tradisjonelle koldtbordet til jul og nyttår. Prøv vår variant, med Kavli Ekte Majones i praktisk pakning med skrukork.

Ingredienser

1 pose Kavli Ekte Majones
1,5 dl Q Kremfløte
1/2 stk sitron
litt pepper
3 stk epler
4 stilker stangselleri
1 boks ananas i ringer
150 g grønne, stenfrie druer
1,5 dl valnøtter

Rør sammen:

1 pose Kavli Ekte Majones

1,5 dl Q Kremfløte

1/2 sitron - saften

Pepper -  svart, nykvernet

Tilsett:

3 epler - røde, i terninger

4 stilker stangselleri i tynne skiver

1 boks ananas - i terninger

150 g grønne druer uten sten - delt i to

1,5 dl valnøtter - grovhakket

Holder til ca. 6 personer. Avkjøles gjerne i kjøleskap noen timer før servering.