Ingredienser

Svinekoteletter
Maiskolber
Syltet rødløk
Til Salsa:
Tomat
Løk
Chili
Hvitløk
Refried beans:
Bønner
Vann

Salsa:
Skru på grillfunksjonen i ovnen. Legg alle ingrediensene i en ovnsfast form eller på bakepapir. Sett inn i ovnen og la stå til alt er sort (brent) på utsiden. Putt alt i en blender og kjør til det er en fin puré, tilpass med salt og pepper.
Dersom du ikke ønsker en veldig sterk salsa, ta ut frøene av chilien.
Svin:
Bland sammen alle ingredienser til marinade, og legg kotelettene i marinaden i noen timer (eller over natten).
Stek i grillpanne eller grill (kan også stekes i vanlig panne), omtrent 3-4 minutter på hver side. Kutt i tynne strimler.
Mais:
Kok maiskolben i lettsaltet vann i 8-10 minutter. 
Stek deretter i grillpanne eller grill raskt for å få litt mer farge på maisen. 
Kutt maisen av kolbene.

Refried beans:
Hell av væsken fra boksen med bønner, og hell bønnene i en kjele, hell over litt vann og skru på middels varme.
Tilsett krydder.
Når vannet koker og bønnene er varme, mos alt godt sammen (om du vil ha det finere kan du bruke en stavmikser eller blender).

Varm opp tortillalefser. Legg bønner på bunnen, topp med svin, mais, salsa og syltet rødløk og topp med Kavli sMAKSrik smøreost!