Fiskekaker med råkostsalat og familiedipp av Kavli Ekte Majones

Fiskekaker med familiedipp av Kavli Ekte Majones, ovnsbakte potetbåter og råkostsalat kan fort bli en hverdagsfavoritt for hele familien. Oppskriften gir 4 porsjoner.  

Ingredienser

Potetbåter
1 kg potet
3 ss olje
salt og pepper
litt grillkrydder
Råkostsalat
3 stk gulrot
100 g rødkål
litt vårløk
litt sitronsaft
salt og pepper
Familiedipp
1 pose Kavli Ekte Majones
1 dl Q Lettrømme
1 ts hakket persille
litt sitronsaft
salt og pepper
8-10 fiskekaker

Fremgangsmåte ovnsstekte potetbåter

  • Del poteter i båter
  • Legg dem i en bolle og ha i olje, salt og grillkrydder
  • Ha potetbåtene over i en langpanne
  • Stek potetene på 210 grader i 20 minutter

Fremgangsmåte råkostsalat

  • Riv gulrot og rødkål
  • Finsnitt vårløk
  • Tilsett salt og sitronsaft

Fremgangsmåte familiedipp 

  • Bland alle ingrediensene sammen i en skål og server sammen med stekte fiskekaker, ovnsbakte potetbåter og råkostsalat.