7. jun. 2019

KORNI® Flatbrød, KORNI® Rugkjeks og Sibas havrekjeks er gode hverdagsvalg når du trenger variasjon til brødmaten. Produktene er grove og inneholder rug som gir økt inntak av fiber. 

KORNI® Flatbrød 

Vi nordmenn er veldig flinke til å spise brød. For de fleste er grovt brød en naturlig del av hverdagen og dette er en god måte å få i seg fiber på. Det er anbefalt fra helsemyndighetene at kostholdet bør inneholde grove kornprodukter som til sammen gir 70 – 90 gram sammalt mel eller fullkorn hver dag. Dessverre viser det seg at vi ikke er flinke nok til å innta disse mengdene med grove kornprodukt. 

Prøv Betasuppe med KORNI® Flatbrød

For at denne mengden skal dekkes, kan man for eksempel spise fire brødskiver merket ekstra grovt i Brødskala’n. Men hvis man er lei av brødmat da? Da er KORNI® Flatbrød helten som kan løse problemet. KORNI® Flatbrød inneholder 100 % fullkornsrug og er merket med ekstra grovt i Brødskala’n. Derfor er flatbrødet et ypperlig produkt som kan bidra til økt fiberinntak. Bytt gjerne ut noe av brødmaten i hverdagen med dette fantastiske flatbrødet - det kan gi den lille variasjonen man i blant trenger, i tillegg til å gi viktig næring.  

Visste du at Korni Flatbrød er merket med både Brødskala’n og Nøkkelhullet?  

KORNI® Flatbrød er det gode, gamle flatbrødet som i 2019 har vært på markedet i 100 år! Det er en trofast følgesvenn til tradisjonsmat som rømmegrøt, lapskaus og torskemiddagen.  Sett gjerne KORNI® Flatbrød frem ved neste middagsmåltid.  

KORNI® Flatbrød passer ypperlig til tradisjonelle fiskemiddager! Oppskrift her. 

Terningkast 6-kjeks! 

KORNI® SIBAS er en smaksrik og søt kjeks som passer godt til kaffen så vel som i tursekken. Den er bakt med havre, noe som gir både god smak og et innhold på 27 % fullkorn. Havre er regnet for å være et av de sunneste kornslagene. KORNI® SIBAS er derfor en god kilde til energi og holder energien oppe hos både store og små. 

Oppskrift på dessertkjeks her!

I kjekstesten til Bramat Får KORNI® SIBAS terningkast 5, noe vi er veldig stolte av!  

KORNI® Rugkjeks er en fantastisk smørbrødkjeks som er utviklet i samarbeid med ernæringseksperter. Kjeksen er sunn og har en god ernæringsmessig sammensetning. Med et innhold av fullkorn på 70 %, og 30 % mindre sukker enn andre sammenlignbare kjeksvarianter er denne kjeksen fin å inkludere i kostholdet. 

Den bidrar til økt inntak av fiber, noe som også er anbefalt av helsemyndighetene. Bruk gjerne pålegg på KORNI® Rugkjeks og du vil få et herlig lite mellommåltid. Kjeksen kan også være fin å ha med i matboksen som en variasjon i brødmåltidet, men også veldig lur å ha med på tur for å få påfyll av god energi.  

KORNI® Rugkjeks fikk velfortjent terningkast 6 i Bramat.no sin test av salte kjeks.  
Bilder til saken: