Fremtidens smak utvikles sammen med ungdommen på Bergencup!

29. jun. 2018

28. juni – 1. juli går Bergencup av stabelen. Over 200 lag fra elleve nasjoner skal skape håndballfest i Fyllingsdalen. Blant arrangementets samarbeidspartnere i 2018 finner du Kavli som ønsker å knytte sterkere bånd til kreativ og miljøbevisst ungdom.

En snerten liten sak!

8. jun. 2018

Nylig lanserte vi Snack Pack – nå har dagligvarebloggen Consuming vurdert nyheten vår Snack Pack Chili Paprika. 

5 grunner til å ha KavliOst i sekken

27. mar. 2018

Vi er midt i tiden for å spenne på seg skia eller ta beina fatt i fjellet. Da er det kjekt å ha med seg Kavli-tubene på tur. Her er 5 grunner til å ha KavliOst i sekken.

KavliBloggen: Nykommer om nylansering

15. feb. 2018

Nå kan du finne Kavli sMAKSrik Jalapeño Habanero Ost og Kavli sMAKSrik Chili Paprika Ost i butikkhyllene. Vi fikk vår nye produktsjef Ann Kristin Vinje Thomassen til å fortell om utfordringen hun fikk for da hun begynte i jobben for noen måneder siden. Her er første innlegg i KavliBloggen.

Betydningsfull julelunsj hos Kavli

21. des. 2017

Hvert år får de ansatte i Kavli og Q-Meieriene nominere de organisasjonene de ansatte selv ønsker skal få en førjulsgave. I år ble det delt ut til sammen 1,5 millioner kroner fra de ansatte til syv av «deres egne» organisasjoner.

Nytt matunivers for Kavli MagerOst

17. nov. 2017

Nå kommer Kavli MagerOst i nytt design. Du får fremdeles den samme gode smaken, men i et friskere og mer innbydende design. Noe av inspirasjonen er hentet fra 70-tallet. Kjenner du det igjen?

Terningkast 6 til Kavli Kaviar

1. nov. 2017

I Dagbladets test av kaviar stikker Kavli kaviar 60% av med seieren!

Smakskick på Høyskolen Kristiania

5. jul. 2017

Det helt nye konseptet Kavli Smaksrik smøreoster har skrudd smakene til maks, og er for dem som ønsker spenstige smaker i hverdagen. Visste du at studentene ved Høyskolen Kristiania var med på å utvikle smøreosten? Resultatet ble feiret med lanseringslunsj.

Ny produktsjef på teamet

2. jun. 2017

Ann Kristin ønsket nye utfordringer i krysningen mellom marked og salg, med fokus på å få bruke både de analytiske og de kreative sidene av seg selv. Både siviløkonomen og det som hun liker å kalle "popkornhjernen". Med andre ord en perfekt lagspiller for markedsavdelingen til Kavli.

Vinnere av Kavli tegnekonkurranse

Vi fikk mange tegninger og fortellinger med KavliOst. Se hvem som vant konkurransen og hvilken tegnefilmer vi har laget med barnetegningene.