Vi gir 500.000 kroner til TV-aksjonen 2018

17. okt. 2018

21. oktober er det igjen duket for verdens største dugnad – TV-aksjonen. I år har Kavli engasjert seg ekstra mye i aksjonen, gjennom rekruttering av bøssebærere og utdeling av over 6000 matvareprodukter til bøssebærerne på aksjonsdagen.

Deilige høstsupper som varmer

Når årstidene endrer seg søker smaksløkene ofte ny inspirasjon. Derfor byr vi på to fyldige og smakfulle middagssupper til de mange høst- og vinterkveldene vi har i vente. Og du? Suppene serveres med klassikeren Korni Flatbrød. Bedre innekos får du ikke – uansett årstid!

Kavli støtter TV-aksjonen 2018

27. sep. 2018

Kavli er til for andre! Alt overskuddet vårt gis hvert år til gode formål for å skape en bedre verden. Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et vamere samfunn går hånd i hånd med våre verdier. Derfor støtter vi TV-aksjonen 2018. 

5 spørsmål og svar med Smaksreisevinneren

4. sep. 2018

Malin (27) er vinner av vår Smaksrik-reisekonkurranse. Les hva hun gleder seg mest - og minst - til!

Barnas Matfestival: Stor matglede, små matmonser

4. sep. 2018

Fredag 31.08 til søndag 02.09 gikk Bergen Matfestival av stabelen på Bergenhus Festning, og i kjent Bergensstil fikk vi oppleve knallvær og folkefest. Kavli deltok på den familievennlige festivalen og fikk være med da masse minikokker fikk teste seg på kjøkkenet.

Høstens spennende produktnyheter

3. sep. 2018

Sibas havrekjeks lanseres i porsjonspakning, BaconOst på tube kommer i matboksvariant og trendy plantebasert merke treffer hyllene. 

Rask og næringsrik middag? Prøv vår signaturrett Kavlionara!

16. aug. 2018

Tre ingredienser - Kavli BaconOst Beger,  pasta og Q-Melk - er alt du trenger for å diske opp en rask og deilig hverdags-carbonara, som husets småtasser vil elske.

Fremtidens smak utvikles sammen med ungdommen på Bergencup!

29. jun. 2018

28. juni – 1. juli går Bergencup av stabelen. Over 200 lag fra elleve nasjoner skal skape håndballfest i Fyllingsdalen. Blant arrangementets samarbeidspartnere i 2018 finner du Kavli som ønsker å knytte sterkere bånd til kreativ og miljøbevisst ungdom.

En snerten liten sak!

8. jun. 2018

Nylig lanserte vi Snack Pack – nå har dagligvarebloggen Consuming vurdert nyheten vår Snack Pack Chili Paprika. 

5 grunner til å ha KavliOst i sekken

27. mar. 2018

Vi er midt i tiden for å spenne på seg skia eller ta beina fatt i fjellet. Da er det kjekt å ha med seg Kavli-tubene på tur. Her er 5 grunner til å ha KavliOst i sekken.