5 spørsmål og svar med Smaksreisevinneren

4. sep. 2018

Malin (27) er vinner av vår Smaksrik-reisekonkurranse. Les hva hun gleder seg mest - og minst - til!

Barnas Matfestival: Stor matglede, små matmonser

4. sep. 2018

Fredag 31.08 til søndag 02.09 gikk Bergen Matfestival av stabelen på Bergenhus Festning, og i kjent Bergensstil fikk vi oppleve knallvær og folkefest. Kavli deltok på den familievennlige festivalen og fikk være med da masse minikokker fikk teste seg på kjøkkenet.

Høstens spennende produktnyheter

3. sep. 2018

Sibas havrekjeks lanseres i porsjonspakning, BaconOst på tube kommer i matboksvariant og trendy plantebasert merke treffer hyllene. 

Rask og næringsrik middag? Prøv vår signaturrett Kavlionara!

16. aug. 2018

Tre ingredienser - Kavli BaconOst Beger,  pasta og Q-Melk - er alt du trenger for å diske opp en rask og deilig hverdags-carbonara, som husets småtasser vil elske.

Fremtidens smak utvikles sammen med ungdommen på Bergencup!

29. jun. 2018

28. juni – 1. juli går Bergencup av stabelen. Over 200 lag fra elleve nasjoner skal skape håndballfest i Fyllingsdalen. Blant arrangementets samarbeidspartnere i 2018 finner du Kavli som ønsker å knytte sterkere bånd til kreativ og miljøbevisst ungdom.

En snerten liten sak!

8. jun. 2018

Nylig lanserte vi Snack Pack – nå har dagligvarebloggen Consuming vurdert nyheten vår Snack Pack Chili Paprika. 

5 grunner til å ha KavliOst i sekken

27. mar. 2018

Vi er midt i tiden for å spenne på seg skia eller ta beina fatt i fjellet. Da er det kjekt å ha med seg Kavli-tubene på tur. Her er 5 grunner til å ha KavliOst i sekken.

KavliBloggen: Nykommer om nylansering

15. feb. 2018

Nå kan du finne Kavli sMAKSrik Jalapeño Habanero Ost og Kavli sMAKSrik Chili Paprika Ost i butikkhyllene. Vi fikk vår nye produktsjef Ann Kristin Vinje Thomassen til å fortell om utfordringen hun fikk for da hun begynte i jobben for noen måneder siden. Her er første innlegg i KavliBloggen.

Betydningsfull julelunsj hos Kavli

21. des. 2017

Hvert år får de ansatte i Kavli og Q-Meieriene nominere de organisasjonene de ansatte selv ønsker skal få en førjulsgave. I år ble det delt ut til sammen 1,5 millioner kroner fra de ansatte til syv av «deres egne» organisasjoner.

Nytt matunivers for Kavli MagerOst

17. nov. 2017

Nå kommer Kavli MagerOst i nytt design. Du får fremdeles den samme gode smaken, men i et friskere og mer innbydende design. Noe av inspirasjonen er hentet fra 70-tallet. Kjenner du det igjen?