25. feb. 2017

Alle ønsker vi å være gode foreldre og gi barna våre de beste forutsetningene for å vokse, utvikle seg og klare seg godt.  Noe av det vi er spesielt opptatt av er maten - hva de spiser og hvor mye. Mette og utvilte unger – er glade unger. Og glade, fornøyde unger,  utforsker og lærer bedre- uansett alder.

Brødmåltider er noe av det vi nordmenn spiser aller mest av, derfor er det ekstra viktig å tenke gjennom både brødtyper og påleggsvalgene vi gjør for barna våre. 

Smøreost er et velegnet og næringsrikt påleggsalternativ som kan introduseres allerede fra 10-måneders alder, når kumelk forøvrig kan introduseres i kostholdet. De første bitene av ny mat skal alltid være smaksprøver. Deretter kan man øke mengdene. Den milde smaken, og den myke konsistensen gjør smøreosten lett for barnet å like og få i seg. Og inne minst - lett for dem å smøre maten selv.

Med hvitost som hovedingrediens, inneholder smøreosten både protein og kalsium, som begge er viktige næringstoffer som barnet trenger.

Kombinasjonen av enkel, hygienisk tube, smøremykt- og næringsrikt, gjør smøreosten til et genialt pålegg for små poder både hjemme og på tur

Ønsker du matpakketips med Kavli? Familiematbloggen har laget en rekke tur- og matpakketips med Kavli smøreost.

Bilder til saken: