Hvilken smøreost er din favoritt?

25. feb. 2017

Mat og måltidene er ekstra viktig for barn i vekst. Barns spisevaner kan gi mye glede, men også mye frustrasjon for oss foreldre. Mengdene og maten de får i seg varierer, og ofte uroer vi oss enten det blir for lite eller for mye. 

Lett å like - lett å lage

25. feb. 2017

Alle ønsker vi å være gode foreldre og gi barna våre de beste forutsetningene for å vokse, utvikle seg og klare seg godt.  Noe av det vi er spesielt opptatt av er maten - hva de spiser og hvor mye. Mette og utvilte unger – er glade unger. Og glade, fornøyde unger,  utforsker og lærer bedre- uansett alder.

Flere fordeler i en og samme tube

10. jan. 2017

Ønsker du et pålegg som smaker godt og metter, uten å gi mye kalorier? Da bør du prøve Kavli Magerost. Med kun 6 - 8 % fett, inneholder den mindre fett enn samtlige hvitoster i påleggshyllen, både faste og smørbare!

Tre gode ting på en gang

10. jan. 2017

Er du blant dem som tenker at nytt år betyr nye muligheter? En ekstra piff til å ta noen nye valg, eller prøve noe nytt? Flere kjenner nok behovet for å stramme opp kostholdet innimellom.

Kavli tubeoster er laktosefrie

6. jun. 2016

Visste du at alle Kavli sine tubeoster er laktosefrie? Kavli SmøreOst er nemlig laget av ekte norsk hvitost. Siden vanlig norsk hvitost er naturlig fri for laktose så betyr det at også vår smøreost, eller smelteost om du vil, er laktosefri. 

Sunt og variert kosthold

3. jun. 2016

Man hører mye om hva som er sunt og ikke. Det er mange meninger om dette og derfor også lett å gå seg vill. Hva er et sunt og variert kosthold, og inngår Kavli-produkter i et slikt kosthold?