Konkurranseregler "Go Backpack med Snack Pack"

KAMPANJEKONKURRANSE 2019

Arrangør: O. Kavli AS

Avtalen gjelder mellom: O. Kavli AS og kampanjedeltakere.

Aksept av vilkår og betingelser: Informasjon om kampanjen er en del av kampanjevilkårene. For å delta i kampanjen må man akseptere vilkårene. Arrangøren kan avslå deltakelse fra deltakere som ikke oppfyller vilkårene.

KONKURRANSEPERIODE

20.05.2019 til 16.09.2019

SLIK DELTAR DU

Kjøp 2 stk. valgfrie Kavli Snack Pack i butikk.

Deltakelse skjer på www.kavli.no/Go-Back-Pack-med-Snack-Pack

Registrer kjøpet ditt ved å laste opp bilde av kvitteringen på nevnte kampanjeside. Det er kun lov å delta med dine egne kvitteringer.

Deltakere i konkurransen legger også inn en skriftlig begrunnelse for hvorfor man vil vinne konkurransen samt hvem man vil reise med, på Kavlis nettside som beskrevet over.

PREMIER OG VINNERE

Konkurransedeltakere kan i tillegg til hovedpremien (gavekort på «Jorden rundt»-pakkereise for to (2) fra Kilroy, med totalverdi NOK 40.000,-) vinne delpremier, som reiseryggsekk, hengekøye, og annet back packing-utsyr. Delpremier trekkes 1 gang i måneden i hele kampanjeperioden, fra og med juni til og med september.

Etter kampanjens slutt, 16.09.2019, trekkes det ut én (1) vinner blant alle som har deltatt i konkurransen i løpet av kampanjeperioden. Vinneren premieres med gavekort på «Jorden rundt»-pakkereise for to (2) fra Kilroy (totalverdi NOK 40.000,-), til seg selv og sitt reisefølge.

Vinneren kontaktes senest 20.09.2019.

Kavli dekker kun reisegavekort fra Kilroy/flytransport (verdi NOK 40.000,-) for konkurransevinner og følge. Vinner og følge må selv stå for alle andre utgifter knyttet til reisen. Vinneren er selv ansvarlig for å ha gyldig pass, visum og/eller andre nødvendige reisedokumenter, betale forsikring og eventuell skatt på premien.​

Vinneren må ha mulighet til å reise i tidsperioden oktober 2019 til oktober 2020.

Vinner og følge sier seg villige til å dele bilde- og videoinnhold fra jorden rundt-reisen med O. Kavli AS. Vinner må dele minimum 3 stk. bilder og 2 stk. videoer fra jorden rundt-reisen. Vinner må også dele 3 stk. produktbilder av Kavli Snack Pack fra reisen. Alle bilder og videoer som deles med O. Kavli AS kan bli brukt i Kavlis sosiale medier og på www.kavli.no, eller i forbindelse med annen markedsføring av Kavli-produkter. Bilder og videoer sendes på mail innen 2 uker etter endt reise.

Vinnere vil bli kontaktet på e-post.

ØVRIGE REGLER

Deltakere må være fylt 18 år. Deltakere må være bosatt i Norge.

Ansatte og ansattes nærmeste familie i Q-Meieriene og O. Kavli kan ikke vinne premier.

Deltakere har mulighet til å melde seg på konkurransen flere ganger, men kun én gang per kjøpskvittering.

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse.

O. Kavli AS tar intet ansvar for trykkfeil eller utilsiktede misforståelser.

Deltar du i konkurransen anses konkurransereglene for å være lest og akseptert. ​

PERSONVERN

Du må oppgi ditt navn, telefonnummer, mailadresse og adresse når du registrerer deg for å delta i konkurransen. Ved å akseptere disse konkurransereglene samtykker du i at O. Kavli AS kan behandle dine personopplysninger i forbindelse med konkurransen. Registrerte personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet.

Dersom du ønsker å trekke tilbake ditt samtykke til at O. Kavli AS kan behandle dine personopplysninger, kan du kontakte kavli@kavli.no. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Du vil i så fall bli utelukket fra konkurransedeltakelse.

Kontaktperson: Sandra Gjester Hoel, produktsjef, O. Kavli AS, sandra.hoel@kavli.no.