Kavli-konkurranse: Vinn din norske drømmeferie til en verdi av 20.000 kroner.

Vinn Norgesferie

Vil du vinne en Norgesferie for hele familien? 

Delta i quizen under og være med i trekningen om din norske drømmeferie, til en verdi av 20.000 kroner. Vinneren vil bli trukket og kontaktet på e-post i uke 17. 

Lykke til ❤️

Lekende lett turmat med MagerOst

24.06.20

Er du en av dem som skal bruke sommerferien til å utforske vakker norsk natur? Da kommer våre tips til smakfull og proteinrik turmat med MagerOst godt med. Disse får garantert plass i tursekken - gang på gang!

Tid for matpakke: Vi sammenligner tre typiske nister for deg

Hverdagen er her igjen og nye matpakkebehov står for døren. Lurer du på hvordan du kan lage næringsrike matpakker? For å gjøre det lett for deg, har vi sammenlignet matpakker som du kjapt kan lage hjemme. 

En brødskive med Kavli smøreost kan fort bli en lek hvis du lager gøye ansikter eller motiver med topping. Her har vi brukt paprikamunn, eggeskiver til øyne, gulrot-ører og avocado-nese.

Lite matlyst om morgenen? Slik blir frokosten en lek!

16.10.19

Etter en god natts søvn er kroppen i lavgir, og før skole- eller arbeidsdagen kan starte trenger kroppen påfyll av energi. For små kropper i vekst, som skal svinge seg i klatrestativer, multiplisere og lære om vokaler og konsonanter, er frokostmåltidet spesielt viktig.