Nå deler vi med glede i ditt lokalmiljø❤️

I 2020 kan du påvirke hvem som skal motta støtte fra oss. Sammen med dagligvarebutikker i hele landet skal vi i Kavli dele ut støtte til 12 lokale lag, foreninger eller ildsjeler. Fyll ut skjemaet under for å nominere et lokalt initiativ som betyr noe for deg og som gjør en positiv forskjell i nærmiljøet. En jury vil velge ut 12 formål som hver tildeles 25.000 kroner. 

Gjennom Kavlifondet deler vi i Kavli ut hele overskuddet til gode formål. Takk for at du gjør det mulig når du velger Kavli på butikken. 

Nominer din lokale hjertesak

Organisasjoner som nomineres må være lokalt forankret og gi positive sosiale ringvirkninger lokalt. Lokallag av nasjonale organisasjoner kan også nomineres. ⚽🎭♻️🏳️‍🌈 

Møt noen av dem vi støtter

Barn og unge i Kulturhjerte danser på scenen. Fotografi av Torbjørn Olsen, GD.

Skaper tilhørighet gjennom teater

06.11.19

Kulturhjerte er en møteplass for barn og unge som retter seg både mot flyktninger og barn som er født i Norge. Ved hjelp av språk- og kulturdeling skaper de hvert år en festforestilling full av lidenskap og talent.

En gjeng med unge gutter på Guttas Campus i 2018

Løfter unge gutter som strever med skolen

05.11.19

Kan gutter med store faglige utfordringer på kort tid forbedre resultatene sine? Ja, forteller erfaringene fra prosjektet Guttas Campus oss.