Plukkfisk av torsk, vårløk og poteter. Flatbrød ved siden av

Lett
Middag

Korni flatbrød fra Kavli passer veldig godt sammen med fisk. Vi har laget plukkfisk, men Korni passer like godt til fiskegrateng, kokt torsk eller seibiff med løk. 

Ingredienser

Plukkfisk til 4 personer
400 g kokt torsk uten skinn og bein
600 g kokt potet uten skall
2 stk vårløk
2,5 dl Q Melk
2 ss smør|
litt salt og pepper
1 pk KORNI Flatbrød

FREMGANGSMÅTE

  • Mos potetene og tilsett melk, salt, pepper og smør.
  • Kok forsiktig opp mens du rører med en sleiv. Tilsett mer melk hvis stappen er for tykk.
  • Rør inn finsnittet vårløk og fisk i biter. La det trekke på svak varme i 2-3 minutter.
  • Serveres med stekt bacon og klassikeren KORNI flatbrød.

Flere oppskrifter