Korni flatbrød fra Kavli er en god følgesvenn til betasuppe - en perfekt rett på kjølige høst- og vinterkvelder!

Korni flatbrød fra Kavli er en god følgesvenn til betasuppe - en perfekt rett på kjølige høst- og vinterkvelder! 

Ingredienser

Betasuppe til 4 personer
4 poteter
1/2 kålrot
1 løk
1/4 sellerirot
4 selleristenger
3-4 gulrøtter
1 purreløk
1 røkt og saltet svineknoke

Fremgangsmåte

  • Kok opp svineknoke i vann. Pass på at hele knoken er dekket med vann. Når det koker, bruker du en øse til å fjerne alt skummet som danner seg på toppen.
  • Dekk med lokk og skru ned temperaturen. Småkokes i 2 timer.
  • Sil fra kraften og plukk kjøttet fra knoken. Ha alle de opphakkede grønnsakene i kraften og la det koke i 25 minutter. Hvis ikke det er nok kraft til å dekke grønnsakene må du tilsette ekstra vann.
  • Når det gjenstår noen minutter av koketiden tilsetter du kjøttet. Smak eventuelt til med salt.
  • Serveres med klassikeren Korni flatbrød og meierismør.