Risotto med risonipasta og Min Kavlifavoritt Parmesan & spekeskinke

Lett
Middag

En smak av Italia hjem i stuen? Jatakk! Test ut denne risottoen med risonipasta når du lengter! 

Ingredienser

2 dl Q. Kremfløte
1,5 dl vann
0,5 terning buljong etter eget ønske
1 tube Min Kavlifavoritt Parmesan og Spekeskinke
150 g. ternet sjampinjong
30 g. parmesan (kan sløyfes)
1 stk. finhakket løk
10 g. finhakket gressløk
250 g. risonipasta

Porsjoner: 2 

Tidsbruk: 25 minutter 

Fremgangsmåte: 

  • Kok risonipastaen i vann med litt salt.
  • Når pastaen er ferdig kokt sil av vannet, men behold litt som du kan tilsette sausen om den er for tykk
  • Mens pastaen koker kan du lage pastasaus ved å koke opp vann og tilsette buljong. Senk varmen og tilsett Min Kavlifavoritt Parmesan og spekeskinke og fløte
  • La det småkoke og tilsett parmesan. Senk varmen når parmesanen har smeltet
  • Stek sjampinjongen og løk hver for seg i smør eller olje
  • Bland det sammen med sausen til slutt, før alt blandes med risonipastaen

Flere oppskrifter