Deilige høstkvelder med fyr i peisen og en ekstra god kvelds. Piff opp blomkålsuppen med sjalottløk, garnity of KORNI flatbrød for en uslåelig høstlig smaksopplevelse
Ingredienser
Suppe:
1
stk.
blomkål
2
stk.
kyllingbuljong
2
dl
Q-kremfløte
Salt og pepper
Garnityr:
1/4
stk.
purreløk
75
g
pinjekjerner
Tilbehør:
1
pk
KORNI flatbrød
Fremgangsmåte:
- Vask og skjær blomkål i små buketter, mens sjalottløken kuttes i skiver
- Kok blomkål og løk i kyllingbuljong og fløte til blomkålen er mør (ca 10-15 minutter)
- Bruk en stavmikser til å lage en helt jevn suppe
- Stek bacon i en tørr stekepanne, og tilsett purreløken når baconet nærmer seg ferdigstekt
- Kok opp suppen og smak til med salt og pepper
- Server blomkålsuppen med et dryss av bacon, purre, pinjekjerner og litt finhakket persille
- Nyt suppen med KORNI Flatbrød med smør