Her snakker vi søt kjærlighet – et forhold som du neppe vil gå lei.

Ingredienser:

  • 1 glass HaPå
  • 6 eggehviter
  • 3 dl sukker
  • 2 ts hvitvinseddik
  • 1 ss maisenna
  • 3 dl Q Kremfløte
  • Bær til topping

Fremgangsmåte:

  1. Sett av 3 ss HaPå til kremen og lag HaPå-saus av resten.
  2. Visp eggehviter og sukker stivt. Bland forsiktig inn maisenamel og hvitvinseddik.
  3. Plasser marengsen i åtte porsjoner á 10 cm diameter på stekebrettet. Rør forsiktig inn 1-2 ss HaPå-saus i hver porsjon med en spiseskje. Bruk bakenden av skjeen til å marmorere.
  4. Stekes midt i ovnen ved 120o C varmluft i ca 1,5 time.
  5. Visp krem, rør 3 ss HaPå glatt og bland så sammen. Fordel kremen over marengsen og topp med bær.

 

HaPå Saus

2 deler HaPå
1 del vann eller fløte

Prøv også å blande i flaksalt for en deilig kombo av salt og karamell. Ønsker du en litt mer spicy variant anbefales det å blande i litt chili. 

Bilder til saken: