Cupcakes er en perfekt porsjonskake å servere til både hverdags og fest. Enda mer fest blir det med HaPå!

Ingredienser:

  • 2 dl sukker
  • 100 g smør
  • 2 egg
  • 4 dl hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ½ dl melk
  • 1 glass HaPå
  • 150 g smør
  • 2,5 dl melis
  • 1 ts vaniljesukker

Fremgangsmåte:

  1. Sukker og 100 g mykt smør røres hvitt. Rør inn ett egg om gangen. Tilsett mel, bakepulver og vaniljesukker. Rør sakte inn melk.
  2. Hell røren i 20  små muffinsformer. Stekes midt i ovnen ved 200o C i 10-15 min. Avkjøl til de blir helt kalde.
  3. 150 g mykt smør blandes sammen med ¾ glass HaPå, melis og  1 ts vaniljesukker. Pisk til en luftig krem.
  4. Hell i sprøytepose og dekorer. Tynn ut ¼ glass HaPå til saus og hell forsiktig over frostingen.

 

Et velsmakende tips

Lag cupcakes med HaPå-kjerne ved å vekselvis fylle formene med røre og HaPå.

HaPå Saus

2 deler HaPå
1 del vann eller fløte

Bilder til saken: