VINNERNE

Tegnekonkurranse

Delta i tegnekonkurranse

Tegn og fortell dine ønsker/tanker/drømmer/minner med KavliOst. Ta bilde av tegningen og send den inn under. Da blir du med i konkurransen om å få designe din egen Kavli-matboks. Vi vil animerer flere av de innsendte bidragene. Alle bidrag mottar diplom.

Konkurranseregler

Alle bidrag mottar diplom fra oss osteelskere i Kavli. Hver måned trekker vi ut en vinner som får animert tegningen sin, og vinner en egendesignet matboks fra Kavli. Bli med å lage Kavli sin egen tegnefilm.

Kavli matpakker

Blingser med smøreost fra Kavli

24. jan. 2017

Når familien skal på lange bilturer er det lett å tenke at det er deilig å  ikke stresse med matpakker, men heller kjøpe noe langs veien. Men det er faktisk veldig sjelden deilig å kjøpe noe langs veien. Utvalget er ofte relativt dårlig, dyrt og usunt. Hjemmelagde blingser med smøreost fra Kavli er perfekt til turen.

Kavli matpakkespyd

24. feb. 2017

Gjør den tradisjonelle matpakken litt mer spennende. Del opp smurte brødskiver i mindre biter og fest dem på spyd får du kjapt et sunt og godt matpakkespyd – og en svært fornøyd nistemottaker!

Quesedilla med Kavli smøreost

24. feb. 2017

Her har du en middag som faktisk tar under fem minutter å forberede. Perfekt for de dagene alle må snu i døren før nye aktiviteter venter. Den er dessuten så enkel å lage at de litt større barna fint kan lage den selv. I tillegg er det skikkelig snadder!

Hjemmelagde polarbrød til Kavli smøreost

24. feb. 2017

Polarbrød er en kjent favoritt hos små barn. Lager du dem selv har kan fylle opp fryseren slik at du alltid har brød tilgjengelig til matpakken.Gi det et forsøk, det er mye enklere enn du tror! 

Kavli matpakkerull

31. aug. 2017

En lefserull eller populært kalt wrap er både fin å holde i, enkel å spise og kan fylles med så utrolig mye godt sammen med Kavli smøreost.

Horn fylt med Kavli smøreost

24. feb. 2017

De dagene barna får med seg fylte horn med Kavli smøreost i barnehagen er matboksen uten unntak tom. Hvis du legger inn en bakedag i ny og ne og fyller opp fryseren med disse er du reddet de dagene det er slunkent med brød og pålegg hjemme.

Kavli pizzasnurrer

24. feb. 2017

Har du prøvd smøreost i pizzasnurrene? Smøreosten er en fullgod erstatning for tomatsausen og gir snurrene en mildere og rundere smak.

Pinnebrød med Kavli smøreost

24. feb. 2017

Grillpølser med pinnebrød stekt på bål er populær turmat. Noen ganger føles det imidlertid godt å servere barna noe annet enn pølser hver gang man skal på tur. Hvorfor ikke prøve å tilsette smøreost i deigen for ekstra saftige brød? Utrolig enkelt og utrolig godt. Om barna liker det? Ja!