Heidis hotte hotdogs

Middels
Middag

Hotdog med hjemmelagde pølsebrød og snasen coleslaw med Smaksrik JalapenoOst 

Ingredienser

Pølsebrød
400 g hvetemel
100 g sammalt hvete, fin
1 ts salt
1 ss sukker
3 dl Q Helmelk
70 g smør
0,5 pk tørrgjær
1 stk egg
Coleslaw
200 g kål
1 liten gulrot
1 stk Granny Smith eple
1 ss Smaksrik Jalape´ño-ost
0,5 dl Majones
0,5 dl Q Crème Fraîche
litt finhakkede sylteagurk
litt limesaft
salt og pepper

Fremgangsmåte pølsebrød

  • Bland melk, sukker og gjær og la det stå i 10 minutter. Ha dette over i en bakebolle og tilsett mel, salt og egg
  • Tilsett smør og elt i 10 minutter. Sett deigen til heving et lunt sted i 45 minutter
  • Del opp deigen i små emner – og rull dem deretter til pølser
  • Klem pølsebrødene flate med en pallette kniv
  • Etterheves til dobbel størrelse
  • Pensle pølsebrødene  med litt vann. Stek på 175 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist og del i to

Fremgangsmåte coleslaw

  • Finsnitt kålen
  • Gulrot og eple rives på rivjern
  • Bland majones og Q Créme Fraîche, limesaft, sylteagurk, salt og pepper 
  • Bland miksen med kål, eple og gulrot

Hotdog serveres med pølser, coleslaw, tomat, agurk og spenstig Kavli Smaksrik Jalapeño smøreost. 

Mer smaksrik inspirasjon

Petter og Petras jalapeñopizza

Lag pizzaspesialiteten Petter og Petras JalapeñoPizza. Den er lekende lett å lage, og enda enklere å spise opp. 

Lett Middag

Daniels delikate dipper

Lag dine egne dipper med Kavli Smaksrik smøreost. Her har du to digge smaksforslag - jalapeño og chili paprika. Hvorfor velge? Lag begge to.

Lett Tilbehør

Sigurds supre sliders

Oppskrift på enkle, raske og digge sliders med Smaksrik smøreost fra Kavli.

Middels Middag