Smakskick på Høyskolen Kristiania

5. jul. 2017

Det helt nye konseptet Kavli Smaksrik smøreoster har skrudd smakene til maks, og er for dem som ønsker spenstige smaker i hverdagen. Visste du at studentene ved Høyskolen Kristiania var med på å utvikle smøreosten? Resultatet ble feiret med lanseringslunsj.

Ny produktsjef på teamet

2. jun. 2017

Ann Kristin ønsket nye utfordringer i krysningen mellom marked og salg, med fokus på å få bruke både de analytiske og de kreative sidene av seg selv. Både siviløkonomen og det som hun liker å kalle "popkornhjernen". Med andre ord en perfekt lagspiller for markedsavdelingen til Kavli.

Kavli tegnekonkurranse

Tegn og fortell dine ønsker/tanker/drømmer/minner med KavliOst. Ta bilde av tegningen og send den til oss. Da blir du med i konkurransen om å få designe din egen Kavli-matboks og at tegningen din kan bli animert. Alle vil motta diplom.

Vi søker produktsjefer

18. mai 2017

Da flere medarbeidere i markedsavdelingen har fått nye utfordringer internt, søker vi nå produktsjefer.

Kavli på omdømmetoppen

20. apr. 2017

Kavli suser inn på omdømmetoppen og ble kåret som det beste matvareselskapet i Norge i knivskarp konkurranse med andre kjente merkenavn.

Her finner du Kavli sine produkter

17. mar. 2017

Det er ikke alltid lett å finne ditt favorittprodukt. Noen butikker har noen oster, andre kanskje bare en eller to. Lurer du på hvor du finner ditt favorittprodukt så kan du bla deg gjennom denne oversikten.

En Herlig! nyhet

21. feb. 2017

Visste du at Kavli lanserte verdens første smøreost? Vi har laget norsk kvalitetsost basert på gode råvarer helt siden 1924, og i år lanserer vi vår herligste smøreost noensinne.

Testvinneren MagerOst Skinke

3. jan. 2017

Kavli MagerOst Skinke gikk rett til topps i Shape-Ups smøreosttest. Les mer om testvinneren!

Kavli – en ekte hverdagsvenn

12. aug. 2016

I Norge er vi verdensmestre når det kommer til matpakker. Hele ni av ti skolebarn har med seg matpakke. Engasjerer du barna med å lage matpakken selv er det faktisk større sjanse for at den blir spist opp.

Sunt og godt pålegg for barn

11. aug. 2016

Barn elsker pålegg som har en mild og rund smak. Kavli-ost er akkurat dette i tillegg er den et sunt og godt pålegg. Det anbefales at barn spiser tre meieriprodukter daglig og ost kan være en av disse.