Betydningsfull julelunsj hos Kavli

21. des. 2017

Hvert år får de ansatte i Kavli og Q-Meieriene nominere de organisasjonene de ansatte selv ønsker skal få en førjulsgave. I år ble det delt ut til sammen 1,5 millioner kroner fra de ansatte til syv av «deres egne» organisasjoner.

Nytt matunivers for Kavli MagerOst

17. nov. 2017

Nå kommer Kavli MagerOst i nytt design. Du får fremdeles den samme gode smaken, men i et friskere og mer innbydende design. Noe av inspirasjonen er hentet fra 70-tallet. Kjenner du det igjen?

Terningkast 6 til Kavli Kaviar

1. nov. 2017

I Dagbladets test av kaviar stikker Kavli kaviar 60% av med seieren!

Smakskick på Høyskolen Kristiania

5. jul. 2017

Det helt nye konseptet Kavli Smaksrik smøreoster har skrudd smakene til maks, og er for dem som ønsker spenstige smaker i hverdagen. Visste du at studentene ved Høyskolen Kristiania var med på å utvikle smøreosten? Resultatet ble feiret med lanseringslunsj.

Ny produktsjef på teamet

2. jun. 2017

Ann Kristin ønsket nye utfordringer i krysningen mellom marked og salg, med fokus på å få bruke både de analytiske og de kreative sidene av seg selv. Både siviløkonomen og det som hun liker å kalle "popkornhjernen". Med andre ord en perfekt lagspiller for markedsavdelingen til Kavli.

Vinnere av Kavli tegnekonkurranse

Vi fikk mange tegninger og fortellinger med KavliOst. Se hvem som vant konkurransen og hvilken tegnefilmer vi har laget med barnetegningene.

Vi søker produktsjefer

18. mai 2017

Da flere medarbeidere i markedsavdelingen har fått nye utfordringer internt, søker vi nå produktsjefer.

Kavli på omdømmetoppen

20. apr. 2017

Kavli suser inn på omdømmetoppen og ble kåret som det beste matvareselskapet i Norge i knivskarp konkurranse med andre kjente merkenavn.

Her finner du Kavli sine produkter

17. mar. 2017

Det er ikke alltid lett å finne ditt favorittprodukt. Noen butikker har noen oster, andre kanskje bare en eller to. Lurer du på hvor du finner ditt favorittprodukt så kan du bla deg gjennom denne oversikten.

En Herlig! nyhet

21. feb. 2017

Visste du at Kavli lanserte verdens første smøreost? Vi har laget norsk kvalitetsost basert på gode råvarer helt siden 1924, og i år lanserer vi vår herligste smøreost noensinne.