Testvinneren MagerOst Skinke

3. jan. 2017

Kavli MagerOst Skinke gikk rett til topps i Shape-Ups smøreosttest. Les mer om testvinneren!

Kavli – en ekte hverdagsvenn

12. aug. 2016

I Norge er vi verdensmestre når det kommer til matpakker. Hele ni av ti skolebarn har med seg matpakke. Engasjerer du barna med å lage matpakken selv er det faktisk større sjanse for at den blir spist opp.

Sunt og godt pålegg for barn

11. aug. 2016

Barn elsker pålegg som har en mild og rund smak. Kavli-ost er akkurat dette i tillegg er den et sunt og godt pålegg. Det anbefales at barn spiser tre meieriprodukter daglig og ost kan være en av disse.

Korni kommer tilbake!

15. jun. 2016

Ventetiden er over. Endelig kommer Korni flatbrød tilbake på markedet. Etter nesten to år med skjær i sjøen vil flatbrødfans igjen kunne plukke med seg den ikoniske blå pakken fra butikken.

Kavli MagerOst anbefales av Grete Roede

10. jun. 2016

Når man ønsker å redusere antall kalorier i hverdagen er det ikke alltid like lett å ha oversikten. Små ting kan dra opp kalorimengden, men heldigvis er det små enkle grep som kan hjelpe deg til å holde fett- og kaloriinntaket nede.

Kavli smøreoster er laktosefrie

6. jun. 2016

Visste du at alle Kavli sine smøreoster er laktosefrie? Kavli SmøreOst er nemlig laget av ekte norsk hvitost. Siden vanlig norsk hvitost er naturlig fri for laktose så betyr det at også vår smøreost, eller smelteost om du vil, er laktosefri. 

O. Kavli AS trekker tilbake Kavli RekeOst

23. mai 2016

O. Kavli AS trekker tilbake Kavli RekeOst fra markedet med følgende holdbarhetsdatoer:

Sterk nykommer - MagerOst Jalapeño

8. feb. 2016

MagerOst-serien utvides med en hot nykommer - MagerOst Jalapeño i beger. Den smaksrike og magre osten er på plass i butikk allerede nå.

Ny suksess for gammel favoritt

19. jan. 2016

Søtpålegget HaPå er noe vi nordmenn har et nostalgisk forhold til. I følge bransjens ferske salgstall viser det seg at dette ikke bare er et pålegg forbrukerne husker, men et produkt som kjøpes oftere og oftere.

Årets beste nyhet - Kavli MagerOst

17. des. 2015

Kavli MagerOst har fått bedre resept, bedre emballasje og bedre design. Nå ser vi frem til å gi osteelskerne en forsmak på årets beste nyhet!