Våre smøreoster er perfekt på brødskiven, knekkebrødet og polarbrød. Men visste du at de også kunne brukes til matlaging? Kavli Smaksrik er superdupergodt når du skal gi matretten et lite kick, Kavli BaconOst gir skikkelig god smak i ostehorn eller ostesnurrer. Finn din favorittost og lag deg et kjapt og godt måltid.

Proteinrik
Deilige smakskombinasjoner
Rikt på kalsium

Olivias Oppsig Omelett

Har du prøvd Kavli smøreoster i omelett? Digg og lett - rett og slett. Om du du prøver våre smaksrike oster får du et ekstra smakskick på omeletten.

Bagel med Herlig! Paprika, røkt ørret og agurk

Visste du at ost og røkt fisk passer ypperlig sammen? Her har vi slått sammen Herlig! Paprika med den røkte og litt salte smaken av ørreten. Balansert av friskheten fra agurken er den perfekt for lange sommerfrokoster!

Lompe med Herlig! Paprika og spekeskinke

Så herlig, så enkelt! Herlig! Paprika går perfekt sammen med litt salte smaker. Kombinasjonen med spekeskinke og ruccola, rullet i lompe/lefse, gir en ypperlig snack til kveldskosen eller besøket!

Herlig! Bacon med plommetomater og balsamico

Sødmen fra friske plommetomater gir en deilig balanse til Herlig! Bacon. Litt olivenolje med balsamico, nykvernet sort pepper og en kvast basilikum to toppen gir et deilig hint av Italia, og ikke minst en svært god smak!

Herlig! Bacon med rødløk, urter og ruccola

Rødløk, urter og ost i kombinasjon er bankers, og like enkelt som det er godt! Sammen med bacon og nykvernet pepper får du en sikker vinner som er like god til frokost, lunsj og kvelds.

Herlig! Skinke på rustikke knekkebrød

Rustikke knekkebrød er superpopulært, sunt og smakfullt. Enten du baker de selv eller kjøper de på butikken, gir Herlig! Skinke et saftig og smakfullt følge til knekkebrødet. Prøv squashgetti og friske urter på toppen av et generøst lag med ost, så har du både et sunt og godt måltid!

Herlig! Skinke med epler og pinjekjerner

Friske og syrlige epler gir en perfekt balanse til Herlig! Skinke. Topp med tørristede pinjekjerner, så får du både en spennende og god vri til smørbrødet!

Pelles pepra mac and cheese

Kavli Smaksrik-serien gir deg tre ulike smaksmuligheter på den amerikanske klassikeren makaroni og ost. Velg mellom chilli&paprika, jalapeño eller pepper. Ja, du kan velge alle tre også.

Mias sterke makimix

Kavli Smaksrik smøreoster er perfekt til maki sushi.