31. aug. 2017

En lefserull eller populært kalt wrap er både fin å holde i, enkel å spise og kan fylles med så utrolig mye godt sammen med Kavli smøreost.

Du trenger:

Potetlefser
Kavli smøreost (skinke /bacon / gulost)
Hardkokt egg
Ruccola
Cherrytomater

Fremgangsmåte:

Del opp et hardkokt egg og tomater i skiver. Smør et lag med smøreost på potetlefsene før du legger på ruccola, egg og tomater. Rull lefsen til en wrap. Del den så i mindre biter som du legger i matboksen sammen med litt god frukt, for eksempel gulrotstaver,  agurk og eple.

Tips:

Vi har fått øynene opp for bruk av potetlefser når vi lager matpakkerull – ikke bare er det bare sunnere enn tacolefsene, men barna digger det. Når førstevalget om å smøre lompen med smør, kanel og sukker er utelukket foretrekker barna smøreost, enten bacon eller skinke, et par skinkeskiver og litt tomat eller agurk. Selv har vi fått dilla på wrap med baconost, kokt egg, rucolla og tomat. Snadder! 

  Flere tur- og matpakketips med Kavli smøreost

Bilder til saken: