Tre gode ting på en gang

10. jan. 2017

Er du blant dem som tenker at nytt år betyr nye muligheter? En ekstra piff til å ta noen nye valg, eller prøve noe nytt? Flere kjenner nok behovet for å stramme opp kostholdet innimellom.

Flere fordeler i en og samme tube

10. jan. 2017

Ønsker du et pålegg som smaker godt og metter, men uten å gi mye kalorier? I så fall bør du prøve Kavli Magerost. Med kun 6-8 % fett, inneholder den mindre fett enn samtlige hvitoster, både faste og smøreoster og er det den magreste osten i påleggshyllen!

Sunt og variert kosthold

3. jun. 2016

Man hører mye om hva som er sunt og ikke. Det er mange meninger om dette og derfor også lett å gå seg vill. Hva er et sunt og variert kosthold? Og inngår Kavli-produkter i et slikt kosthold?

God start med sunn frokost

3. mar. 2015

Frokost med Kavli-ost er en god start på dagen. Det er viktig å få fylt opp lagrene igjen etter en lang natts søvn. Frokosten bidrar med masse god energi og påfyll til en aktiv hverdag.

Hva inneholder Kavli Kaviar 60%?

3. mar. 2015

Vår kaviar har det høyeste innholdet av rogn på markedet. Faktisk hele 60% sukkersaltet rogn, noe som gir mye mer av den gode og rene smaken!

Tradisjonsrik smøreost av gode råvarer

3. mar. 2015

Kavli-ost har en lang og sterk historie i Norge. At den gjennom generasjoner har vært en favoritt skyldes nok de rene smaksfulle råvarene.

Kavli smøreoster er laktosefrie

6. jun. 2016

Visste du at alle Kavli sine smøreoster er laktosefrie? Kavli SmøreOst er nemlig laget av ekte norsk hvitost. Siden vanlig norsk hvitost er naturlig fri for laktose så betyr det at også vår smøreost, eller smelteost om du vil, er laktosefri.